tisdag 2 september 2008

KÖKET

Nu har även ritningar på köket kommit.
Det är så snyggt! Det visade sig vara fruktansvärt mycket dyrare än vad vi hade räknat med. Nu måste vi välja en annan lucka för betala tillägg på 60 000 för bara luckor gör vi absolut inte. Men det löser sig. Blir hur snyggt som helst ändå.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Känner igen det där. När vi var hos HTH konsulten sa han att "nä, dessa ändringar kommer inte att bli så dyra". Sedan kom summan i ett brev och det visade sig bli 70 000 kr extra! "inte så dyrt - pyttsan!" Men vi hade iof inte bara ändring av luckorna, men ändå helt bisarrt mycket pengar.

Victoria Levit sa...

JA, det är så fast jag tycker att det är lite synd. Ville gärna ha den där luckan som är högglansig. Ska lägga upp bilden på köket kan du ta en titt på den. Kanske komma med förslag på nån lucka som kan funka ur HTH's sortiment. Vilken valde ni?

Anonym sa...

Hej!

Vi har också fallit för oktavs planritning, men vill ha det i mer klassisk stil utvändigt. Skulle vara jätte kul att se era ritningar på husets fasad med Mästergårdenstak.
Mvh Ullis

Victoria Levit sa...

Jag ska skanna in ritningar på huset som vi fick med posten igår så kan du titta på hur det blev. Vi ändrade planlösningen på Oktav också och fick 3 badrum och 5 sovrum. Riktigt lyxigt blev det.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.